شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

مد جدید خوراکی به نام«نوتلا بار» / نوتلا بخورید، 2 ساعت راه بروید!


یک متخصص تغذیه گفت: یکسان نبودن مصرف مواد غذایی و فعالیت روزانه عامل اصلی چاقی و بروز سکته قلبی است.

نان و پنیر وسبزی عصرانه سالم جوانان در گذشته بوده است ولی این روزها بستنی ها در انواع مختلف و نوتلا بارها با شیک های اشتها برانگیز جای عصرانه های گذشته را پر کرده اند.

وی اذعان داشت: امروزه شکلات صبحانه را در انواع و اقسام خوراکی ها به کار می برند و همین امر سبب می شود کالری آن ها افزایش یابد.

روغن پالم، فندق، شکر، کاکائو، شیرکم چرب و آب پنیر از مواد اصلی و سازنده نوتلاها می باشد.

روغن پالم اسید چرب اشباع شده است که باعث افزایش کلسترول خون و در نتیجه انسداد عروق می شود و مصرف بیش از حد آن به کلیه،ریه و قلب آسیب های جدی وارد می کند.

90 درصد مواد معدنی آب پنیر که یک محصول گاوی است و حاوی هورمون ها و آنتی بیوتیک است در اثر حرارت و خشک شدن از بین می رود و در نتیجه خاصیت خود را از دست می دهد.

هرقاشق غذاخوری نوتلا حاوی 100کیلو کالری است که برای سوختن کالری آن باید 2 کیلومتر پیاده روی کرد.

طرفداران پر و پا قرص نوتلا باید حتما بین مصرف مواد غذایی و فعالیت روزانه شان به ویژه در زمان مصرف این عصرانه پرکالری برقرار کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.