شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

صبح بخیر


صبح یعنی 

طلوع دوباره ی تو

در جان من.. !

امروز هم 

سرشار از دوست داشتن توام 

مثل دیروز 

مثل فردا...

صبح زیباتون بخیر


تارت انار

ویدیو تهیه تارت انار برای شب یلدا


✅مواد لازم براى تارت انار شب یلدا
۱/۲ پیمانه کره آب شده
۳ قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری نمک
یک پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه آرد بادام
۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو
یک پیمانه خامه غلیظ
نصف قاشق چایخوری وانیل
کمی نمک
سه چهارم پیمانه شکلات نیمه شیرین
سه قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه انار دون شده

ویدیو را از اینجا ببینید

اسنیکرز

783841_757


اسنیکرز، داستان یک موفقیت در صنعت شکلات!


شیرینی و شکلات از فراگیرترین خوراکی‌های همه مردم دنیاست، این دسته از مواد‌غذایی همیشه مورد توجه همه سنین، مخصوصا کودکان و نوجوانان بوده و هست. در این بین یکی از نام‌های تولیدکننده شکلات که می‌توان گفت برای همه مردم دنیا آشناست اسنیکرز است. این برند نام تجاری شیرینی‌های ساخته شده توسط شرکت مارس است که شامل نوقا با کارامل و بادام زمینی است و با لایه‌ای مرکب از شکلات و شیر پوشیده شده است.

فرانک مارس در سال ۱۸۸۳ در مینه‌سوتای امریکا متولد شد. مادر او دستی در تولید آبنبات‌های خانگی داشت که همین مسئله موجب شد فرانک در دوران کودکی‌اش به همراه مادرش این کار را یاد بگیرد و بعدها در دوران دبیرستان در سن ۱۹ سالگی می‌توانست به تنهایی آبنبات درست کند و آنها را بفروشد، به‌گونه‌ای که تولید و فروش آبنبات تبدیل به شغل دائمی فرانک شد و بعد از ازدواجش هم به همراه همسرش در آشپزخانه آبنبات درست می‌کرد.

سال‌ها بعد آنها تولید شکلات را نیز آغاز کردند، در سال ۱۹۱۱ آنها کارخانه‌ای در واشنگتن تاسیس کردند اما این کارخانه چندان موفق نبود و باعث شد آنها به شهر خود بازگردند، تا اینکه در سال ۱۹۲۰ این تلاش‌ها منجر به راه‌اندازی شرکت «مار او بار» شد که بعدها نام مارس را به خود گرفت و به یک غول بزرگ جهانی در صنعت شکلات تبدیل شد.

فارست مارس (پسر فرانک) در سال ۱۹۲۳ از یک نوع میلک‌شیک محبوب الهام گرفته و شکلات میلکی خود را معرفی کرد. این محصول به‌عنوان یک شیرینی حاوی شیر تخمیر شده با شکلات مورد تبلیغ قرار گرفت و به‌‌سرعت عنوان پرفروش‌ترین شکلات را از آن خود کرد. کمتر از یک دهه بعد یعنی حدود سال ۱۹۳۰ نخستین شکلات اسنیکرز که آن روزها با نام مارتن (Marathon) در شعبه‌ای از کارخانه شکلات‌سازی مارس در انگلستان فعال بود و فارست آن را مدیریت می‌کرد، تولید شد.

فرانک مارس فرصت زیادی پیدا نکرد تا موفقیت‌های بزرگ‌تر خود را ببیند چراکه در سال ۱۹۳۴ در سن ۵۰ سالگی درگذشت‌ اما وارثان او یعنی فارست مارس و همسرش راه او را ادامه دانند تا اینکه در سال ۱۹۶۳ بزرگ‌ترین کارخانه تولید شکلات مارس در کشور هلند دایر شد که یکی از بزرگ‌ترین تامین‌کننده‌های شکلات در اروپاست.

بعد از آن مارس یک محصول دیگر به نام تویکس را در سال ۱۹۷۹ به بازار عرضه کرد که بعد از گذشت سال‌ها این محصول همچنان یکی دیگر از محصولات پرطرفدار این شرکت است. در سال ۱۹۹۰ نام مارتن در سراسر جهان به اسنیکرز Snickers تغییر یافت. گفته می‌شود که خانواده مارس نام Snickers را از روی نام یک اسب محبوب خانوادگی برداشته‌اند.

شرکت شکلات مارس طی سال‌های متمادی بسیار بزرگ ‌شده و اکنون یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های خصوصی در جهان است. مارس در تمام این سال‌ها خود را یک شرکت خانوادگی می‌نامد و معتقد است چون مالکیت شرکت خصوصی است پس احتیاجی به پاسخگویی به کسی جز خودشان نیست، به همین دلیل با تاکید بر اینکه آنها استانداردهای خاص خودشان را دارند با اکثر سازمان‌های عمومی بزرگ مانند فروشگاه‌های تعاونی همکاری نمی‌کنند. به‌رغم این محرمانه بودن، مارس در میان دیگر همتایانش به‌عنوان بهترین آموزش‌دهنده مدیران خود مشهور است.

این شرکت که اکنون هم توسط اعضای خانواده مارس اداره می‌شود، هنوز بسیاری از راه‌های تجارت اولیه خود را که به این شرکت در موفقیتش در دنیا کمک کرد به‌کار می‌بندد.

شکلات Snickers سالانه به‌تنهایی ۲ میلیارد دلار برای شرکت مارس درآمد دارد. روزانه بیشتر از ۱۵ میلیون شکلات Snickers در دنیا تولید می‌شود که برای تولید آنها حدود ۱۰۰ تن بادام‌زمینی مصرف می‌شود. داستان شکلات Snickers یک داستان موفقیت روزبه‌روز در صنعت شکلات است. اسنیکرز شامل مغز بادامی و رویه کارامل و بادام‌زمینی با شکلات با طعم شیر است. شکلات اسنیکرز یکی از محبوب‌ترین شکلات‌های مغز‌دار در جهان است. تبلیغات مارس به‌گونه‌ای است که حس تازه شدن و با انرژی شدن به شما می‌دهد.

این شرکت همیشه روی مقوی بودن محصولاتش تاکید می‌کند و روی محصولاتش عنوان می‌کند که هر اسنیکرز حدود ۲۵۰ واحد کالری دارد و با وجود این مقدار ۱۰۰ درصد گرسنگی را رفع می‌کند و بهتر است در خوردن آن زیاده‌روی نکنید. اکثر تبلیغات این شرکت خلاقانه است و اسنیکرز بودجه فراوانی را صرف طراحی رویدادهای تبلیغاتی می‌کند. به‌عنوان مثال می‌توان به پوستر اسنیکرز برای سوارز اشاره کرد که به همراه یک توییت جذاب در شبکه‌های اجتماعی پخش شد.

لوییس سوارز، مهاجم باشگاه لیورپول و تیم ملی اروگوئه، در جریان دیدار حساس اروگوئه – ایتالیا باز هم رفتار گذشته خود را تکرار کرد و شانه کیه‌لینی، مدافع تیم حریف را گاز گرفت. این مسئله بهانه‌ای شد تا اسنیکرز با هوشمندی از این رفتار سوارز بهره‌برداری تبلیغاتی کند و برای سوارز روی پوستر پیشنهاد بهتری بدهد با شعار «خوشمزه‌تر از ایتالیایی‌ها…» و این جمله را توییت کند: «هی لوییس، دفعه بعد که گرسنه‌ات شد فقط یک اسنیکرز گاز بزن.»


منبع: شوکوباکس/shokobox

ویدئو روش دم کردن قهوه سبز

243_orig


قهوه سبز را ابتدا کمی آسیاب کنید.
سپس در آب ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید.
اجازه دهید تا دانه قهوه سبز به مدت ۱۵ دقیقه در آب بجوشد.
سپس توسط صافی نوشیدنی قهوه سبز را درون فنجان ریخته و بگذارید تا خنک شود.
بهتر است قهوه سبز را خنک بنوشید.
اکنون می توانید ویدیوی روش تهیه قهوه سبز را ازاینجا ببینید.

منبع: سایت شوکوباکس/shokobox



سرکه بالزامیک


۷ نکته درباره سرکه بالزامیک

سرکه بالزامیک از احیا شدن آب نوع خاصی از انگور شیرین که جوشیده شده و کاملا پخته شده است، تهیه می‌شود و فرآیند تهیه آن با بقیه انواع سرکه تاحدی متفاوت است.
بالزام در لغت به معنای رزین‌هایی با ساختار حلقوی است که دارای مقادیر قابل توجهی از چند نوع از اسیدها مانند اسید بنزوییک هستند. سرکه بالزامیک سه نوع دارد، نوعی که به شکل سنتی در بعضی شهرهای ایتالیا تهیه می‌شود، نوعی که به شکل صنعتی و تجاری تهیه می‌شود و نوع سوم که مخلوطی از این دو است. اما فواید تغذیه‌ای ویژه‌ای برای این نوع از چاشنی عنوان شده که عبارت‌اند از:

۱- سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی‌اکسیدان‌ها است که به آنها ترکیبات پلی‌فنولی گفته می‌شود. پلی‌فنول‌ها رادیکال‌های آزاد تولید شده در بدن را خنثی می‌کنند و در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی بهبود می‌یابد. از این رو سرکه بالزامیک می‌تواند خواص ضدمیکروبی و ضدعفونی‌کنندگی داشته باشد. در قدیم از این سرکه برای درمان عفونت‌های ویروسی و باکتریایی و ضدعفونی کردن زخم‌ها استفاده می‌شده است.

۲- سرکه بالزامیک از انگوری تهیه می‌شود که این نوع از انگور حاوی گروهی از فلاونوییدها است. این گروه از فلاونوییدها به علت داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدانی می‌توانند عملکرد ضد پیری سلول‌های بدن، ضدسرطان و ضدبیماری‌های قلبی عروقی داشته باشند.۳

– اگر به جای سس‌های پرچرب که به‌طور معمول برای سالاد استفاده می‌شود، از این نوع سرکه استفاده شود، طبیعتا دریافت چربی در رژیم غذایی کاهش می‌یابد که در مصرف طولانی مدت می‌تواند به بهبود کنترل وزن و بهبود سطح چربی‌های خون منجر شود.

۴- سرکه بالزامیک در محیط معده، حالت اسیدی ایجاد می‌کند. به‌طور معمول در افراد جوان و سالم، محیط معده به اندازه کافی اسیدی است اما در افرادی‌که به هر علت ترشح اسید معده آنها کاهش یافته است مانند افراد سالمند یا کسانی‌که قسمتی از معده آنها با عمل جراحی برداشته شده است، استفاده از این سرکه به اسیدی‌تر شدن محیط معده کمک می‌کند و در نتیجه فرآیند هضم و جذب بسیاری از مواد مغذی بهبود می‌یابد.۵

۵- برخی منابع معتقدند که استفاده از این نوع سرکه باعث بهبود حساسیت به انسولین می‌شود و در نتیجه می‌تواند به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.

۶- از این نوع سرکه می‌توان به میزان چند قاشق مرباخوری در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون یک سس مغذی و سالم برای مصرف سالادها معرفی می‌شود.

۷- استفاده از این نوع سرکه یا سایر انواع سرکه‌ها در افرادی ‌که مبتلا به ریفلاکس یا برگشت اسیدمعده از معده به طرف مری هستند و دچار سوزش‌سردل و ترش‌کردن می‌شوند، مناسب نیست. همچنین در افرادی ‌که به انواعی از انگور حساسیت دارند، استفاده از این نوع سرکه باید با احتیاط صورت گیرد.


منبع: سایت شوکوباکس/shokobox