شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

نکاتی مهم برای دم کردن قهوه برای داشتن طعمی بهتر

43979_506

هیچ‌ چیز بدتر از نوشیدن یک فنجان قهوه جوشیده و بدطعم نیست. اما خوشبختانه ترفندهای ساده‌ای برای پیشگیری از خراب شدن این نوشیدنی خوش عطر وجود دارد.

نخستین و البته بدیهی ترین مساله ای که باید در مورد قهوه رعایت نمود، اطمینان از تازه بودن دانه‌های آن است. هر چه دانه قهوه تازه تر باشد، نوشیدنی آن عطر غنی تر و طعم بهتری خواهد داشت. اما پس از آن، آب سرد نیز نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می‌نماید. به یاد داشته باشید که آب گرم یا حتی ولرم موجب می‌شود تا قهوه شما طعم ماندگی به خود بگیرد.

 همچنین، هنگام دم نمودن قهوه نیز دمای آن باید بین ۹۰ تا یک صد درجه سانتی گراد باشد تا بهترین طعمی که می‌توانید انتظار داشته باشید را از آن بگیرید.



برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 

با ۸ عامل از بین رفتن فواید قهوه آشنا شوید؟

b3ba87509b9b1eeffa43b28c5756cb232505edfe

۱٫ قهوه آسیاب شده می‌خرید

مطمئنا، آماده کردن دانه‌های قهوه به تلاش بیشتری نیاز دارد چون باید خودتان آنها را آسیاب کنید. اما تحقیقات منتشر شده در نشریه شیمی مواد غذایی نشان می‌دهد که قهوه آسیاب شده رادیکال‌های آزاد بیشتری دارد که می‌تواند موجب استرس‌های اکسیداتیو و التهاب در بدن شود.

۲٫ قهوه را در همان کیسه اصلی‌اش نگه می‌دارید

بهتر است دانه‌های قهوه را در ظروف در بسته نگه دارید و از کیسه خودش استفاده نکنید. براساس مطالعات انجام شده، سطح رادیکال‌های آزاد در حالتی که قهوه را درمعرض هوا قرار می‌دهید، افزایش می‌یابد و زمانی که این اتفاق می‌افتد، بیشتر آنتی‌اکسیدان‌های قهوه جهت خنثی کردن این اثر از بین می‌روند، درنتیجه آنتی‌اکسیدان کمتری وارد بدن می‌شود.

۳٫ زیاد قهوه می‌نوشید

هیچ چیزی زیادش خوب نیست. به‌طور کلی، مزایای سلامت قهوه از فنجان پنجم یا هشتم به بعد کاهش می‌یابد. نوشیدن قهوه زیاد نه تنها مزیتی ندارد، بلکه برای افرادی که مشکل فشار خون بالا، دیابت، اضطراب و بیماری ریفلاکس معده به مری دارند، خطرناک است.

۴٫ صبح زود قهوه می‌نوشید

نوشیدن قهوه در ساعت۷ صبح کمکی به افزایش سطح انرژی شما نمی‌کند، چون در ساعات اولیه بیداری، هورمون استرس، یعنی کورتیزول، در بالاترین سطح خود قرار دارد و انرژی طبیعی شما را خودبه‌خود افزایش می‌دهد. بسیاری از کارشناسان معتقدند که بهترین زمان برای نوشیدن اولین قهوه بین ساعات ۱۰صبح تا ۱۲ظهر است؛ به این ترتیب، می‌توانید از مزایای قهوه حداکثر بهره را ببرید.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 

با مواد تشکیل دهنده شکلات آشنا شوید؟

شکلات 3

● این ترکیبات که منشأ گیاهی دارند حاوی آنتی اکسیدان‌ها هستند. آنتی‌اکسیدان‌ها تاثیر عمده‌ای در کاهش فشار خون و تسهیل گردش خون دارند بنابراین همان طور که دیدن جعبه شکلات، شادی را به قلب شما می‌آورد، مصرف آن هم در صورتی که به طور صحیح و مناسب باشد در افراد سالم می‌تواند به سلامت قلب و عروق کمک کند.

کاکائو همچنین حاوی مقادیر فراوان فلاونوئیدهاست که می‌تواند به افزایش و تسهیل گردش خون در مغز و دیگر اندام‌ها کمک کند. فلاونوئیدها به باز شدن رگ‌های خونی کمک می‌کنند و مانع تجمع پلاکت‌ها در دیواره عروق می‌شوند. تاثیر این مواد بر بدن، شبیه آن چیزی است که در آسپرین بچه‌ها دیده می‌شود اما مدت اثر آنها طولانی‌تر است.

کاکائو می‌تواند جایگزین مناسبی برای افرادی باشد که به آسپرین حساس هستند البته متخصصان تاکید می‌کنند که باوجود این مسایل، شکلات مانند هر ماده غذایی دیگر مضراتی دارد، برای مثال چربی موجود در شکلات می‌تواند افزایش کلسترول خون را به همراه داشته باشد.



برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 

با فرآیند تولید شکلات بیشتر آشنا شوید؟

cikkulata

شکلات نشاط‌ می‌آورد
شکلات به هر فرآورده‌ای اطلاق می‌شود که از دانه کاکائو و یا از چربی آن حاصل شود.

شکلات به هر فرآورده‌ای اطلاق می‌شود که از دانه کاکائو و یا از چربی آن حاصل شود. از آنجا که این ماده در تهیه بسیاری از فرآورده‌ها به کار می‌رود، هر گونه تغییر در تولید آن تأثیر عمیقی بر صنعت می‌گذارد. اضافه کردن مواد گوناگون به آن، کاملاً بستگی به سلیقه مصرف‌کنندگان دارد. امروزه بحث بر سر این موضوع است که آیا می‌توان مقدار کاکائوی استفاده شده در شکلات را کاهش داد؟ یا اینکه چربی موجود در دانه کاکائو را با مواد دیگری جایگزین کرد؟ اینها همگی می‌توانند هزینه‌های تولید کاکائو را کاهش دهند…

● انواع شکلات

شکلات، ماده غذایی مشهوری در سراسر دنیاست که انواع و اشکال بسیار متنوعی دارد. اغلب با تغییر در میزان مواد تشکیل دهنده شکلات‌ها، انواع متفاوتی از آن را ایجاد می‌کنند.

شکلات تیره: شکلاتی است که بدون شیر تهیه می‌شود. گاهی به آن، شکلات ساده هم می‌گویند. اغلب در تهیه آن، ۳۵ درصد کاکائو به کار می‌رود.

ـ شکلات شیری: در تهیه آن، شیر هم به کار رفته است. در درست کردن آن، ۲۵ درصد کاکائو استفاده شده است.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 



برچسب‌ها: chocolate,آماده مصرف,آنتی اکسیدان‌,انواع شکلات,با انواع شکلات آشنا شوید,با شکلات تیره آشنا شوید,با شکلات سیاه آشنا شوید,با شکلات شیری آشنا شوید,ترکیبات شکلات تیره,ترکیبات شکلات سفید,ترکیبات شکلات شیری,ترکیبات شکلات کم شیرین,تولید شکلات,تولید کاکائو,چربی,خواص آنتی اکسیدان شکلات,دانه کاکائو,شکلات,شکلات تیره,شکلات تیره چیست,شکلات سفید,شکلات سیاه,شکلات شیری,شکلات شیری چیست,شکلات شیریی,شکلات کم شیرین,شکلات نشاط‌ آور,صنعت تولید شکلات,کاکائو,ماده غذایی,ماده غذایی محبوب,مشهورترین ماده غذایی,مصرف شکلات,مقدار کاکائو

غذاهای سرو شده در مراسم اسکار

Oscars-2015-Nominations-Announced-Live-Stream-470108-2

جوایز آکادمی Academy Awards یا اسکار Oscars، مراسم اعطای جوایز سالانه آمریکا که توسط آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک به بهترین آثار صنعت سینما جهان اهدا می شود. این مراسم یکی از شاخص ترین مراسم های اهدای جوایز در جهان است و هر ساله در بیش از ۱۰۰ کشور جهان به صورت زنده پخش می شود. جایزه اسکار یکی از نه جایزه از جوایز آکادمی است. جوایز آکادمی در بخش رسانه به عنوان قدیمی ترین مراسم اهدای جوایز به شمار رفته و جوایزی نظیر جایزه گرمی (برای موسیقی)، جایزه امی (برای تلویزیون) و جایزه تونی (برای تئاتر) پس از آن شکل گرفتند. آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک توسط لویی بی میر مدیر استودیو مترو گلدوین مایر ایجاد شد.

اولین مراسم اسکار در روز پنجشنبه، ۱۶ مه ۱۹۲۹ در هتل روزولت در هالیوود، کالیفرنیا برگزار شد. جوایز آکادمی برای اولین بار در سال ۱۹۳۰ در رادیو و در سال ۱۹۵۳ برای اولین بار در تلویزیون پخش شد. آخرین دوره جوایز آکادمی، هشتاد و هشتمین دوره جوایز اسکار در سالن تئاتر دالبی هالیوود، لس آنجلس به میزبانی کریس راک کمدین آمریکایی برگزار شد.

سالاد خرچنگ با شوید تازه

 

کتف تند کبابی با سس مخصوص

 

چیپس ذرت با مرغ و پنیر چدار

 

پنیر بری کبابی با توت فرنگی و انجیر خشک

برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182