شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

آشنایی با قهوه سبز

1قهوه سبز

قهوه سبز همان قهوه معمولی خودمان است که هنوز نرسیده است و رنگ سبز آن به علت کال بودن و نرسیده بودن آن است. قرص‌های مکمل و یا نوشیدنی‌های قهوه سبز، از این قهوه سبز و کال تهیه می‌شوند. قهوه سبز برخلاف قهوه معمولی طمع تلخ  را ندارد و بیشتر به یک نوشیدنی گیاهی شبیه است.

قهوه سبز به نسبت قهوه معمولی از کافئین کمتری برخوردار است  و در حدود ۲۰ درصد قهوه معمولی کافئین دارد؛و عوارض ناشی از کافئین در آن کمتر می‌باشد و در عوض دارای مقادیر فراوانی کلروژنیک اسید می‌باشد.این اسید با مهار آنزیم گلوگز ۶- فسفاتاز مانع از آزاد شدن گلوگز از کبد به داخل خون میگردد. همچنین این اسید باعث افزایش متابولیسم چربی ها در بدن میگردد.ترکیب این عملکردها سبب می شود تا افراد با مصرف مکمل قهوه سبز بدون آنکه تغییر خاصی در رژیم غذایی و برنامه ورزشی خود ایجاد نمایند، لاغر شوند.به جای ذخیره چربی، بدن از آن به عنوان سوخت استفاده می کند چرا که قند خونِ در دسترس کاهش می یابد. کلوروگنیک اسید، قابلیت بدن را جهت ذخیره چربی کاهش می دهد.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182


برچسب‌ها: اسید,اسید موجود در قهوه,افزایش متابولیسم,تهیه قهوه سبز,دانه‌های قهوه,درصد کافئین قهوه,درصد کافئین قهوه سبز,فرق بین قهوه سبز و قهوه,فرق بین قهوه سبز و قهوه معمولی,فرق بین قهوه و قهوه سبز,قهوه,قهوه سبز,قهوه سبز چیست,قهوهٔ معمولی,کافئین قهوه,کافیئن,کلروژنیک اسید,کلوروگنیک اسید,لاغری

 

کافئین چیست؟

قهوه سبز2

کافئین (Caffeine) یک مادهٔ شمیاییی و خوردنی است که در گیاهان مختلفی از جمله قهوه، کاکائو، کولا و چای یافت می‌شود و نوعی داروی محرک است که می‌تواند از خوابیدن جلوگیری کند.

کافئین یک آلکالوئید از خانواده متیل گزانتین‌ها است که خواص آن به تئوفیلین و تئوبرومین هم شبیه‌است. کافئین خالص، به صورت پودر سفید رنگ تلخی می‌باشد. این ماده از ترکیب کربن، هیدروژن، نیتروژن و اکسیژن تشکیل شده‌است.


قهوه سبز2

کافئین (Caffeine) یک مادهٔ شمیاییی و خوردنی است که در گیاهان مختلفی از جمله قهوه، کاکائو، کولا و چای یافت می‌شود و نوعی داروی محرک است که می‌تواند از خوابیدن جلوگیری کند.

کافئین یک آلکالوئید از خانواده متیل گزانتین‌ها است که خواص آن به تئوفیلین و تئوبرومین هم شبیه‌است. کافئین خالص، به صورت پودر سفید رنگ تلخی می‌باشد. این ماده از ترکیب کربن، هیدروژن، نیتروژن و اکسیژن تشکیل شده‌است.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182

 

آب کافی,آلکالوئید,اثر کافئین بر باروری مردان,پرمصرف ترین ماده دارویی,تاثیر کافئین بر بدن,تاثیر کافئین بر قلب,تاثیر کافیئن,تاثیرکافیین,داروی محرک,کافئین,کافئین چیست,کافئین در چه گیاهانی موجود است,کافیئن در مواد غذایی,کافیین,گیاهان,گیاهان کافئین دار,لاته ماکیاتو,محتوای کافئین,نوشیدن قهوه,نوشیدن کافئین دار

روش درست کردن و دم کردن قهوه سبز

Spoon with green coffee beans on the wood

دم کردن قهوه سبز :

ابتدا باید به این موضوع توجه داشت که بدلیل اینکه قهوه معمولی تفت داده می شود از شکننده تر از قهوه سبز است و این امر آسیاب کردن قهوه سبز را کمی مشکل می کند.

بعد از اینکه قهوه سبز را در آب سرد ریختید آنرا در قهوه جوش بریزید تا بمدت ۱۵ دقیقه بجوشد.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 

خواص قهوه سبز بر بدن انسان

قهوه

قهوه سبز علیه سنگ کیسه صفرا

برای پیشگیری و درمان سنگ‌های کیسه صفرا گیاهان صفرا آور کاربرد دارند. گیاهان صفراآور به گیاهان دارویی اطلاق می‌شود که جریان صفرا را از کیسه صفرا به سمت روده افزایش می‌دهند. کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز یک صفراآور است که از تجمع صفرا در کیسه صفرا جلوگیری می‌کند و مانع از تشکیل سنگ‌های صفراوی می‌شود. از منابع اصلی این ماده شیمیایی، قهوه و بالاخص قهوه سبز است.

دانه‌های قهوه سبز متشکل از ۶-۷ درصد کلروژنیک اسید هستند و قهوه رسیده مقدار کمتری از آن دارد و درحقیقت کلروژنیک اسید موجود در آن به مواد دیگری تبدیل شده‌اند. مصرف روزانه قهوه سبز ریسک ابتلا به بیماری‌های کیسه صفرا، سیروز کبدی و سرطان کبد را کاهش می‌دهد. این مسئله به خاطر اثرات آنتی اکسیدانی قهوه سبز می‌باشد. همچنین وجود کلروژنیک اسید در قهوه سبز از دیگر علل ضد سرطانی بودن این گیاه است.

قهوه سبز بر ضد فشار خون

همانگونه که گفتیم قهوه معمولی از کافئین بیشتری و قهوه سبز از کلروژنیک اسید بیشتری تشکیل شده است.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 


برچسب‌ها: برای درمان کیسه صفرا چی بخوریم,پیشگیری از سنگ کیسه صفرا,تاثیر فراوان قهوه بر صفرا,تاثیر قهوه,تاثیر قهوه بدون کافئین,تاثیر قهوه بر کیسه صفرا,تاثیر قهوه سبز بر دیابت,تاثیر قهوه سبز بر صفرا,تاثیر قهوه سبز بر فشار خون,تاثیر قهوه سبز بر لاغری,تنظیم فشار خون,خواص قهوه سبز,درمان کیسه صفرا,دیابت,فشار خون,قهوه,قهوه بدون کافئین,قهوه سبز,قهوه سبز درمان سنگ کیسه صفرا,قهوه سبز و فشار خون,کافیئن کمتر در قهوه سبز,کاهش فشار خون,کاهش وزن,کلروژنیک,کلروژنیک اسید در بدن,لاغر بمانید,لاغر شوید,لاغری

۹ روش کلیدی برای درست کردن قهوه

ghahveh-dam-kardan-2017-04-27-12-38-37

 اول از همه دم کردن قهوه به میزان نیاز شما در آن لحظه بسیار بستگی دارد. این‌که شما قهوه را به عنوان نوشیدنی صبحگاهی می‌خواهید یا یک فنجان کاپوچینو برای عصر یا یک شات اسپرسو برای سر شب که قوا تازه کنید. حتا میزان سنگین یا سبک بودن قهوه هم برای دم کردنش مهم است.

کیفیت و مزه قهوه نه تنها به شیوه آماده کردن آن مربوط است، بلکه به نوع دانه‌های قهوه‌ای که انتخاب کرده‌اید هم بستگی دارد. برای مثال این مهم است که قهوه محصول کدام کشور است و از کدام منطقه و از چه نوع درخت قهوه برداشت شده؛ یا ممکن است از محصول چندین کشور و منطقه ترکیب شده باشد. بعد از انتخاب نوع قهوه به این مساله هم دقت کنید که میزان آسیاب باید متناسب با روش تهیه قهوه باشد.

۱ – ابزار و تجهیزات

پیش از هر کاری مطمئن شوید که تمامی وسایل تهیه قهوه تمیز هستند. آن‌ها را با آب بشویید و با دستمال کامل خشک کنید. دقت کنید باقی مانده‌ قهوه‌ قبلی در دستگاه نمانده باشد؛ چرا که پس‌مانده‌ها طعم قهوه‌ جدید را تلخ و ترشیده می‌کند.

۲ – قهوه تازه

اگر می‌توانید قهوه‌ تازه روست‌شده بخرید. دم کردن قهوه‌ تازه روست‌شده حتما به شما یک فنجان قهوه بی‌نظیر خواهد داد. بهتر است بسته‌های کوچک قهوه بخرید، شاید برای مصرف یک هفته تا دو هفته خیلی ایده‌آل باشد. قهوه مانده بو و طعم تازگی نخواهد داد.

۳ – درست آسیاب کنید

توصیه ما این است که دانه روست‌شده قهوه خریداری کرده و هر بار پیش از مصرف خودتان آسیاب کنید. دستگاه‌های آسیاب مخصوص قهوه این خوبی را دارد که دانه‌های قهوه در آن همه به یک اندازه خرد می‌شوند. اما در آسیاب‌های معمولی آشپزخانه ممکن است برخی دانه‌ها کمتر از بقیه خرد شوند و یک‌دستی لازم را به‌دست ندهد.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 


آبی برای دم کردن قهوه,آبی که برای دم کردن قهوه به کار می‌برید,آدامس برای بعد از جراحی روده بهتر است,آسیاب کردن قهوه,اسپرسوساز,برای دم کردن قهوه از اب سرد استفاده کنید,پس از دم کردن قهوه,تجهیزات برای درست کردن قهوه,دانه قهوه,دانه‌های قهوه,دم کردن قهوه با آب سرد,دم کردن قهوه بهتر,ریختن قهوه در دستگاه،,زمان دم کردن,سبک بودن قهوه,طرز آسیاب کردن قهوه,طعم قهوه,قهوه,قهوه آسیاب شده,قهوه تازه,کیفیت درست کردن قهوه,کیفیت قهوه,کیفیت و مزه قهوه,مزه قهوه,نسبت قهوه و آب,نسبت میران قهوه به آب,نوشیدن قهوه