شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

این ۱۱ مواد غذایی ضد پیری آشنا شوید؟

از جوانی تا پیری

انسان دیر زمانی است که در تلاش برای یافتن اکسیر جوانی و راز زندگی طولانی مدت گزینه های مختلفی را مد نظر قرار داده و روش های مختلفی را امتحان کرده است. یکی از موارد تاثیرگذار در مبارزه با نشانه های افزایش سن و کسب طول عمر هر چه بیشتر رژیم غذایی افراد است.

مواد غذایی ضد پیری

رعایت یک رژیم غذایی ضد پیری سالم همانند یک راز سر به مهر نیست بلکه توصیه ای همیشگی محسوب می شود که البته بسیاری از ما آن را نادیده می گیریم. مواد غذایی که روزانه و به طور مرتب مصرف می کنیم می توانند نقشی تاثیرگذار در افزایش طول عمر ما داشته باشند. بر همین اساس، در ادامه این مطلب قصد داریم برخی از بهترین مواد غذایی ضد پیری که می توانند چندین سال به طول عمر شما اضافه کنند را معرفی کنیم.

لپه

هنگامی که بحث عمر طولانی مطرح می شود، چگونگی مصرف حبوبات سبز و زرد تا زمانی که در رژیم غذایی شما وجود داشته باشند، چندان فرقی نمی کند.

شان می دهد، مصرف لپه پخته شده و دیگر حبوبات – یک جز اصلی از رژیم غذایی مدیترانه ای – می تواند روند پیری در سطح سلولی را کند سازد. پژوهشگران فیبر وآنتی اکسیدانهای موجود در لپه و دیگر حبوبات را عوامل موثر ضد پیری می دانند که به آنها قدرت افزایش طول عمر را می بخشند.

گردو

خوردن آجیل یکی از بهترین کارهایی است که می توانید برای خود انجام دهید.افرادی که سه بار در هفته یا بیشتر آجیل، به ویژه گردو، مصرف می کنند، دو تا سه سال بیشتر عمر می کنند. افرادی که گردو مصرف می کنند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی، دو قاتل بزرگ که با افزایش سن، انسان را در معرض خطر مرگ قرار می دهند، در آنها کاهش می یابد. البته باید به این نکته توجه داشت که مطالعه ای دیگر نشان داده است بادام زمینی یا کره بادام زمینی فاقد فواید افزایش طول عمر و ضد پیری هستند و تاثیری در این زمینه ندارند. همچنین، گردو یکی از مواد غذایی است که مصرف آن می تواند به باهوش‌تر شما منتج شود.

پروتئین های گیاهی ضد پیری

لازم نیست تا وعده های غذایی حاوی گوشت خود را به طور کامل حذف کنید اما افزودن چند وعده غذایی بدون گوشت در هفته می تواند به افزایش طول عمر شما کمک کند. بنابر نتایج مطالعه انجمن نفرولوژی آمریکا، افزودن منابع گیاهی پروتئین به رژیم غذایی می تواند طول عمر شما را افزایش دهد، به ویژه اگر از مشکلات کلیه رنج می برید. مواد غذایی مانند کینوا، برنج، لوبیاها، سویا، توفو، و گندم سیاه فواید فیبر، ویتامین ها، و مواد معدنی موجود در خود را به رژیم غذایی شما می افزایند

هویج

انواع مختلف هویج از مواد غذایی سالم اصلی محسوب می شوند و جای شگفتی ندارد که برای انسان مفید هستند. اما آیا می دانستید مصرف این ماده ضد پیری  نه تنها می تواند به طول عمرتان اضافه کند بلکه در حفظ ظاهری جذاب‌تر نیز به شما کمک می کند. نتایج مطالعه پژوهشگران نشان داده است که کاروتنوئیدهای موجود در هویج که رنگ نارنجی روشن را به آن می بخشند می توانند روند پیری را کند کرده و فرد را برای جفت های بالقوه خود جذاب‌تر سازد.

ساردین

نتایج مطالعه آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی آمریکا نشان داده است که اسیدهای چرب امگا ۳ فواید چشمگیری در زمینه طول عمر دارند و به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت کمک می کنند. در شرایطی که می توانید این ترکیبات جادویی را در انواع مختلف ماهی های چرب پیدا کنید، یکی از بهترین منابع آن که البته کمتر شناخته شده است، ماهی ساردین محسوب می شود. تنها یک وعده از این ماهی های کوچک می تواند نصف نیاز روزانه شما به اسیدهای چرب امگا-۳ و ۴۰۰ درصد از نیاز روزانه به ویتامین B12، یکی دیگر از مواد مغذی موثر ضد پیری ، را تامین کند. 


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 


برچسب‌ها: از بین بردن چین و چروک,بهبود سلامت,پروتئین های گیاهی ضد پیری,جوانی,حفظ سلامت,حلزون,خوردن آجیل,خوردن شکلات تلخ,راز جوانی,رژیم غذایی,ساردین,سلامت,سیب زمینی شیرین,شکلات,شکلات و از بین بردن چین و چروک,ضد پیری,طول عمر,طول عمر شما,عوامل موثر ضد پیری,قدرت افزایش طول عمر,گردو,لپه,ماده ضد پیری,مصرف حبوبات سبز,مواد غذایی,مواد غذایی سالم,مواد غذایی ضد پیری,نارگیل,هویج

قهوه، شکلات و شوهر چه زمانی خوب هستند؟

18
قهوه را در چه دمائی باید دم کرد؟

به گفتهٔ انجمن قهوه دمای مناسب برای دم کردن قهوه ۹۲ تا ۹۶ درجهٔ سانتی‌گراد (۱۹۷ تا ۲۰۴ درجهٔ فارنهایت) است.

۲. آیا آب نقش مهمی در آماده‌سازی قهوه دارد؟

پاسخ این سؤال بسیار آسان است: ۹۸ درصد قهوه را آب تشکیل می‌دهد. هر چقدر کیفیت آب بهتر باشد قهوه‌ٔ داخل فنجان شما مزهٔ بهتری خواهد داشت.

اگر آب شیر محل زندگی شما آب شرب خوب است همان برای دم کردن قهوه کافی است، ولی اگر آب شیر مزهٔ خوبی نداشته باشد قهوهٔ شما همان مزه را خواهد داد. بیشتر مردم قهوهٔ خود را با آب‌های داخل شیشه که فیلتر شده هستند درست می‌کنند. بعضی از دستگاه‌های قهوه‌ساز اخیراً به فیلترهای ذغالی مجهز شده‌اند و دیگر نیازی به استفاده از آب شیشه‌ای یا فیلتر شده نیست. برای تشخیص صحیح مزهٔ قهوه خود آن در همان محیطی میل کنید که همیشه آن را خواهید نوشید.

۳. کیفیت قهوه

کیفیت قهوه آمادهٔ شما به عوامل زیر بستگی دارد (بدون حفظ تربیب):

٭ مدت زمانی که از آسیاب کردن قهوه می‌گذرد.

٭ مدت زمانی که از بو دادن آن می‌گذرد.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 


برچسب‌ها: آسیاب کردن قهوه,آماده سازی قهوه,پرس پات فرانسوی,تازه‌ترین قهوه,تهیه قهوه اسپرسو,تهیه قهوه جوش,دستگاه قهوه ساز,دم کردن قهوه,دمای دم کردن قهوه,دمای مناسب برای قهوه,روش‌های تهیهٔ قهوه,شوهر,طرز تهیه قهوه اسپرسو,طرز تهیه قهوه پرس پات فرانسوی,طرز نگهداری قهوه,قهوه,قهوه اسپرسو,قهوه پرس پات فرانسوی,قهوه جوش,قهوه خوب,قهوه در چه دمایی دم کرد,قهوه‌جوش مُکا,کیفیت,کیفیت دانهٔ قهوه,کیفیت قهوه,مدت اسیاب کردن قهوه,مزه قهوه,مزه قهوه خوب,مزه‌های ثابت قهوه,وسایل دم کردن قهوه.

آیا می‌دانید چرا در ابتدای پرواز با شکلات از مسافران پذیرایی می‌کنند؟

شکلات تلخ 3

آیا می‌دانید چرا در ابتدای پرواز با شکلات از مسافران پذیرایی می‌کنند؟

آیا می‌دانید علت اینکه افراد مبتلا به سرماخوردگی، سینوزیت و آلرژی در سفرهای هوایی دچار گوش درد می‌شوند، چیست؟

آیا می‌دانید هنگام نشستن در فرودهای ناگهانی اگر تمهیدات لازم انجام نشود خطر پارگی پرده صماخ گوش وجود دارد؟

و آیا می‌دانید برای پیشگیری از خطرات احتمالی گوش چه باید کرد؟

در سفرهای هوایی دو بیماری ممکن است به سراغ مسافران بیاید و مشکلاتی ایجاد نماید؛ اول حالت تهوع می‌باشد که به بیماری سفر معروف است و به علت تغییر ناگهانی ارتفاع پدید می‌آید. این مشکل در مسافرت‌های زمینی و گردنه‌های جاده‌های قدیمی نیز به علت تحریک سیستم تعادلی بعضی افراد ممکن است به وجود آید. اما بیماری دیگر «باروتروما» نام دارد که بیشتر در مسافران هواپیماها یا شناگران و غواصانی که به عمق بیشتر از ۴ متر در آب فرو می‌روند دیده می‌شود و عامل آن تورم مختصر شیپور استاش (راه بینی به گوش) می‌باشد یعنی هنگامی که به علت سرماخوردگی یا حساسیت و سینوزیت و تورم لوزه‌ها، شیپور استاش، مختصری متورم باشد و هوای کافی به داخل گوش میانی فرستاده نشود، تعادل هوای داخلی گوش میانی و هوای محیط بهم خورده و با ایجاد فشار بر روی جدار گوش و شیپور استاش موجب گوش درد می‌گردد. بنابراین مسافرانی که دارای چنین مشکلی هستند بایستی در موقع بلندشدن هواپیما و فرود آمدن آن مراقب باشند، زیرا هنگام بالا رفتن و پرواز، هوای محیط کم شده و گوش مقداری از هوای خود را بیرون می‌راند تا با محیط متعادل شود با این توصیف اگر شیپور استاش بسته باشد هوا نمی‌تواند به راحتی خارج شود و در نتیجه فشار دردگوش عارض می‌شود.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 


برچسب‌ها: الرِژی,پرواز,تاثیر مصرف شکلات در پرواز,توصیه‌های لازم برای مسافران هواپیما,در هنگام پرواز چی بخوریم,در هنگام سفرهای هوایی چی بخوریم,سرماخوردگی,سفر,سفرهای هوایی,سینوزیت,شکلات,شکلات ساده,شیپور,فرود آمدن هواپیما,فرودهای ناگهانی,مسافر,مسافران پرواز,مسافران هواپیما,مصرف شکلات,مصرف شکلات توسط مسافران,مصرف شکلات در سفرهای هوایی,هوایی

موکا؛ قهوه‌ی شکلاتی چیست؟

قهوه موکا

شاید تاکنون نام قهوه‌ی موکا را درمنوی رستوران یا کافی‌شاپی دیده و از طعم ویژه‌ی آن لذت برده باشید. این قهوه از ترکیب قهوه‌ی دم شده با شکلات به دست می‌آید و جادوی نهفته درون دانه‌های قهوه و شکلات را یکجا دراختیار می‌گذارد. نام این قهوه از بندری قدیمی در کشور یمن گرفته شده است. بندری که در معرفی قهوه به جهان نقش بسیار مهمی داشته است.
موکا که عربی آن الموخاه است بندری در جنوب غربی یمن و در کنار دریای سرخ است.

 

هر چند بیشتر محققان اعتقاد دارند که اتیوپی مهد قهوه‌ بوده اما این بندر موکا بوده که قهوه را به جهانیان عرضه کرده است. زیرا از قرن ۱۵ م به بعد عرب‌ها ( که تجارت قهوه منحصراً در اختیار آنان بوده) تقریباً همه‌ی دانه‌های قهوه‌ی خود را از بندر موکا به سایر نقاط صادر می‌کردند.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 

تاریخچه چای سبز


چای و شوکوباکس

سابقه‌ی مصرف چای سبز در چین به حدود ۵۰۰۰ سال پیش برمی‌گردد . هر چند در برخی لغتنامه‌های قدیمی سابقه‌ی مصرف حدود سیصد و پنجاه سال قبل از میلا مسیح بیان کرده‌اند. مردم چین بهترین کسانی هستند که طبیعت چای سبز را درک می‌کنند. منشاء استفاده از چای سبز به عنوان یک نوشیدنی به طور کامل مشخص نیست گفته می‌شود


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182