قهوه را در چه دمائی باید دم کرد؟
به گفتهٔ انجمن قهوه دمای مناسب برای دم کردن قهوه ۹۲ تا ۹۶ درجهٔ سانتیگراد (۱۹۷ تا ۲۰۴ درجهٔ فارنهایت) است.
۲. آیا آب نقش مهمی در آمادهسازی قهوه دارد؟
پاسخ این سؤال بسیار آسان است: ۹۸ درصد قهوه را آب تشکیل میدهد. هر چقدر کیفیت آب بهتر باشد قهوهٔ داخل فنجان شما مزهٔ بهتری خواهد داشت.
اگر آب شیر محل زندگی شما آب شرب خوب است همان برای دم کردن قهوه کافی است، ولی اگر آب شیر مزهٔ خوبی نداشته باشد قهوهٔ شما همان مزه را خواهد داد. بیشتر مردم قهوهٔ خود را با آبهای داخل شیشه که فیلتر شده هستند درست میکنند. بعضی از دستگاههای قهوهساز اخیراً به فیلترهای ذغالی مجهز شدهاند و دیگر نیازی به استفاده از آب شیشهای یا فیلتر شده نیست. برای تشخیص صحیح مزهٔ قهوه خود آن در همان محیطی میل کنید که همیشه آن را خواهید نوشید.
۳. کیفیت قهوه
کیفیت قهوه آمادهٔ شما به عوامل زیر بستگی دارد (بدون حفظ تربیب):
٭ مدت زمانی که از آسیاب کردن قهوه میگذرد.
٭ مدت زمانی که از بو دادن آن میگذرد.
برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...
شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور
وبسایت www.shokobox.ir
تلگرام telegram.me/shokobox
اینستاگرام instagram.com/shokobox.ir
تلفن 02126769508 - 02126769182
برچسبها: