اول از همه دم کردن قهوه به میزان نیاز شما در آن لحظه بسیار بستگی دارد. اینکه شما قهوه را به عنوان نوشیدنی صبحگاهی میخواهید یا یک فنجان کاپوچینو برای عصر یا یک شات اسپرسو برای سر شب که قوا تازه کنید. حتا میزان سنگین یا سبک بودن قهوه هم برای دم کردنش مهم است.
کیفیت و مزه قهوه نه تنها به شیوه آماده کردن آن مربوط است، بلکه به نوع دانههای قهوهای که انتخاب کردهاید هم بستگی دارد. برای مثال این مهم است که قهوه محصول کدام کشور است و از کدام منطقه و از چه نوع درخت قهوه برداشت شده؛ یا ممکن است از محصول چندین کشور و منطقه ترکیب شده باشد. بعد از انتخاب نوع قهوه به این مساله هم دقت کنید که میزان آسیاب باید متناسب با روش تهیه قهوه باشد.
۱ – ابزار و تجهیزات
پیش از هر کاری مطمئن شوید که تمامی وسایل تهیه قهوه تمیز هستند. آنها را با آب بشویید و با دستمال کامل خشک کنید. دقت کنید باقی مانده قهوه قبلی در دستگاه نمانده باشد؛ چرا که پسماندهها طعم قهوه جدید را تلخ و ترشیده میکند.
۲ – قهوه تازه
اگر میتوانید قهوه تازه روستشده بخرید. دم کردن قهوه تازه روستشده حتما به شما یک فنجان قهوه بینظیر خواهد داد. بهتر است بستههای کوچک قهوه بخرید، شاید برای مصرف یک هفته تا دو هفته خیلی ایدهآل باشد. قهوه مانده بو و طعم تازگی نخواهد داد.
۳ – درست آسیاب کنید
توصیه ما این است که دانه روستشده قهوه خریداری کرده و هر بار پیش از مصرف خودتان آسیاب کنید. دستگاههای آسیاب مخصوص قهوه این خوبی را دارد که دانههای قهوه در آن همه به یک اندازه خرد میشوند. اما در آسیابهای معمولی آشپزخانه ممکن است برخی دانهها کمتر از بقیه خرد شوند و یکدستی لازم را بهدست ندهد.
برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...
شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور
وبسایت www.shokobox.ir
تلگرام telegram.me/shokobox
اینستاگرام instagram.com/shokobox.ir
تلفن 02126769508 - 02126769182