از شکلات پر فروش برای پذیرایی می توان شکلات تلخ، سفید، شیری، مغزدار، طعم دار، و میوه ای را انتخاب کرد.
اما چه نوع شکلاتی بهتر است؟ یک متخصص بهداشت موادغذایی با اشاره به این مساله گفت: «خرید شکلاتهای بستهبندی شده کارخانهای نسبت به شکلاتهایی که در قنادیها تهیه میشود، ارجحیت دارد.»
«شکلات مرغوب شکلاتی است که در تهیه آن از کره کاکائو و کاکائوی خالص استفاده میشود که در این صورت گران و مرغوب است ولی گاهی شاهد تقلبی در روند تولید شکلات هستیم مثلاً برای کاهش هزینه، به جای کاکائو مقدار زیادی شکر یا به جای کره کاکائو، روغن معمولی یا حتی پارافین در ترکیب آنها افزوده میشود که به شدت کیفیت شکلات پایین میآید.
وی در ادامه به یکی دیگر از تقلبهایی که در فرایند تولید شکلات شیری صورت میگیرد اشاره کرد و گفت: «گاهی هم شاهد هستیم که در تولید شکلات شیری به جای پودر شیرخشک از پودرهای مشابه استفاده میشود که این کار به شدت کیفیت شکلات شیری را کاهش میدهد. شکلات مرغوب، شکلاتی است که شفافیت و درخشندگی خاصی داشته باشد و وقتی آن را در دهان میگذارید، همان لحظه آب شود. شکلاتهایی که از کره کاکائوی خالص تهیه شده باشد، در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد ذوب میشود. این نوع شکلات هنگام در دست گرفتن به دلیل حرارت بدن ذوب میشود
برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...
شوکوباکساولینفروشگاهحقیقی ومجازیمواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور
وبسایت www.shokobox.ir
تلگرام telegram.me/shokobox
اینستاگرام instagram.com/shokobox.ir
تلفن 02126769508 - 02126769182