شیر پرچرب ۱ لیوان . شکر ۳/۴ ایوان . نمک نوک قاشق چای خوری
خامه ۲ لیوان . وانیل ۱ قاشق چای خوری . سس کارامل . سس شکلات
بادام زمینی خرد شده ۱ لیوان . شکلات اسنیکرز خرد شده ۱ لیوان
طرز تهیه: برای تهیه پایه بستنی ابتدا شیر، شکر و نمک را در شیر جوش بجوشانید. شیر را خوب هم بزنید تا شکر کاملا در آن حل شود. شیر را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید و خامه و وانیل را درون آن هم بزنید. مخلوط بستنی را به مدت ۴ یا ۵ ساعت در فریزر نگهداری کنید.