شیر پرچرب ۱ لیوان  .  شکر ۳/۴ ایوان  .  نمک نوک قاشق چای خوری

خامه ۲ لیوان  .  وانیل ۱ قاشق چای خوری  .  سس کارامل  .  سس شکلات

بادام زمینی خرد شده ۱ لیوان  .  شکلات اسنیکرز خرد شده ۱ لیوان

طرز تهیه: برای تهیه پایه بستنی ابتدا شیر، شکر و نمک را در شیر جوش بجوشانید. شیر را خوب هم بزنید تا شکر کاملا در آن حل شود. شیر را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید و خامه و وانیل را درون آن هم بزنید. مخلوط بستنی را به مدت ۴ یا ۵ ساعت در فریزر نگهداری کنید.