شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

شکلات دوس داشتنی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

تاثیر قهوه بر افزایش میل جنسی آقایان

محققان مرکز علوم سلامت دانشگاه تگزاس با مطالعه الگوهای تغذیه ۳۷۲۴ مرد که در این پژوهش شرکت کرده بودند دریافتند که مردانی که بین ۸۵ و ۱۷۰ میلی‌گرم کافئین در روز مصرف می‌کنند، ۴۲ درصد کمتر از مردانی که بین صفر تا ۷ میلی‌گرم کافئین مصرف می‌کنند، مشکلات مربوط به تحریک جنسی و نعوظ را گزارش کرده‌اند. همچنین مردانی که در روز بین ۱۷۱ و ۳۰۳ میلی‌گرم کافئین مصرف می‌کنند، ۳۹ درصد کمتر مشکلات مرتبط با برخاستن آلت تناسلی‌شان را گزارش کرده‌اند.

یک فنجان قهوه، حدود ۹۵ میلی‌گرم کافئین دارد و به این ترتیب کسانی که بین دو تا سه فنجان قهوه یا دیگر نوشیدنی‌های کافئین‌دار در روز مصرف می‌کنند، ممکن است بتوانند با بیماری اختلال نعوظ مبارزه کنند.

پژوهشگران ابتدا ۳۷۲۴ مرد شرکت‌کننده در این پژوهش را به گروه‌ها و دسته‌های مختلف با توجه به شاخص سن، سلامت عمومی، فشار خون، ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله دیابت، بیماری‌های قلبی و چاقی تقسیم کردند. پژوهشگران از مردان شرکت‌کننده خواستند که نوشیدنی‌های کافئین‌دار، برنامه تغذیه‌ای روزانه و مشکلات مربوط به راست شدن و یا راست نگه‌داشتن آلت تناسلی‌شان را به‌صورت الکترونیک به شبکه پژوهشی‌ای که به این منظور ایجاد شده بود، ارسال کنند. شرکت‌کنندگان در پایان هر روز به یک سری سوال مربوط به الگوهای رفتاری جنسی و میزان و نحوه مصرف کافئین پاسخ دادند.

در این پژوهش، بیشتر منابع کافئین مصرفی شرکت‌کنندگان شامل قهوه، چای، نوشابه‌های کافئین‌دار، نوشیدنی‌های انرژی‌زا و قرص‌های کافئین بوده است.

پژوهشگران مرکز علوم سلامت دانشگاه تگزاس در پایان دریافتند که گروه‌هایی که کافئین بیشتری مصرف کرده بودند، کمتر از سایر گروه‌ها مشکلات مربوط به توانایی‌های جنسی را گزارش داده‌اند. با این حال این دریافت دلیل کافی برای توصیه قهوه به عنوان راهکاری برای مبارزه با اختلال نعوظ نیست.

از آنجا که این مطالعه از اولین پژوهش‌هایی است که به بررسی ارتباط میزان کافئین مصرفی با کارکرد آلت جنسی مردان می‌پردازد، هنوز اطلاعات کافی در مورد مکانیسم دقیق اثر کافئین بر آلت جنسی مردان وجود ندارد. از این رو پژوهشگران مرکز علوم سلامت دانشگاه تگزاس تاکید کرده‌اند که آنها توصیه‌ای در مورد مصرف کافئین به عنوان درمان اختلال نعوظ ندارند.

با این حال دیوید لوپز، یکی از نویسندگان این پژوهش، می‌گوید: «می‌توانم به شما بگویم که ارتباطی بین مصرف کافئین و کمتر مشاهده شدن اختلال در نعوظ وجود دارد و این شروع خوبی است.»

برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.