قهوه را در چه دمائی باید دم کرد؟

به گفتهٔ انجمن قهوه دمای مناسب برای دم کردن قهوه ۹۲ تا ۹۶ درجهٔ سانتی‌گراد (۱۹۷ تا ۲۰۴ درجهٔ فارنهایت) است.

۲. آیا آب نقش مهمی در آماده‌سازی قهوه دارد؟

پاسخ این سؤال بسیار آسان است: ۹۸ درصد قهوه را آب تشکیل می‌دهد. هر چقدر کیفیت آب بهتر باشد قهوه‌ٔ داخل فنجان شما مزهٔ بهتری خواهد داشت.

اگر آب شیر محل زندگی شما آب شرب خوب است همان برای دم کردن قهوه کافی است، ولی اگر آب شیر مزهٔ خوبی نداشته باشد قهوهٔ شما همان مزه را خواهد داد. بیشتر مردم قهوهٔ خود را با آب‌های داخل شیشه که فیلتر شده هستند درست می‌کنند. بعضی از دستگاه‌های قهوه‌ساز اخیراً به فیلترهای ذغالی مجهز شده‌اند و دیگر نیازی به استفاده از آب شیشه‌ای یا فیلتر شده نیست. برای تشخیص صحیح مزهٔ قهوه خود آن در همان محیطی میل کنید که همیشه آن را خواهید نوشید.

۳. کیفیت قهوه

کیفیت قهوه آمادهٔ شما به عوامل زیر بستگی دارد (بدون حفظ تربیب):

٭ مدت زمانی که از آسیاب کردن قهوه می‌گذرد.

٭ مدت زمانی که از بو دادن آن می‌گذرد.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 


برچسب‌ها: آسیاب کردن قهوه,آماده سازی قهوه,پرس پات فرانسوی,تازه‌ترین قهوه,تهیه قهوه اسپرسو,تهیه قهوه جوش,دستگاه قهوه ساز,دم کردن قهوه,دمای دم کردن قهوه,دمای مناسب برای قهوه,روش‌های تهیهٔ قهوه,شوهر,طرز تهیه قهوه اسپرسو,طرز تهیه قهوه پرس پات فرانسوی,طرز نگهداری قهوه,قهوه,قهوه اسپرسو,قهوه پرس پات فرانسوی,قهوه جوش,قهوه خوب,قهوه در چه دمایی دم کرد,قهوه‌جوش مُکا,کیفیت,کیفیت دانهٔ قهوه,کیفیت قهوه,مدت اسیاب کردن قهوه,مزه قهوه,مزه قهوه خوب,مزه‌های ثابت قهوه,وسایل دم کردن قهوه.