شکلات نشاط‌ می‌آورد
شکلات به هر فرآورده‌ای اطلاق می‌شود که از دانه کاکائو و یا از چربی آن حاصل شود.

شکلات به هر فرآورده‌ای اطلاق می‌شود که از دانه کاکائو و یا از چربی آن حاصل شود. از آنجا که این ماده در تهیه بسیاری از فرآورده‌ها به کار می‌رود، هر گونه تغییر در تولید آن تأثیر عمیقی بر صنعت می‌گذارد. اضافه کردن مواد گوناگون به آن، کاملاً بستگی به سلیقه مصرف‌کنندگان دارد. امروزه بحث بر سر این موضوع است که آیا می‌توان مقدار کاکائوی استفاده شده در شکلات را کاهش داد؟ یا اینکه چربی موجود در دانه کاکائو را با مواد دیگری جایگزین کرد؟ اینها همگی می‌توانند هزینه‌های تولید کاکائو را کاهش دهند…

● انواع شکلات

شکلات، ماده غذایی مشهوری در سراسر دنیاست که انواع و اشکال بسیار متنوعی دارد. اغلب با تغییر در میزان مواد تشکیل دهنده شکلات‌ها، انواع متفاوتی از آن را ایجاد می‌کنند.

شکلات تیره: شکلاتی است که بدون شیر تهیه می‌شود. گاهی به آن، شکلات ساده هم می‌گویند. اغلب در تهیه آن، ۳۵ درصد کاکائو به کار می‌رود.

ـ شکلات شیری: در تهیه آن، شیر هم به کار رفته است. در درست کردن آن، ۲۵ درصد کاکائو استفاده شده است.


برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 



برچسب‌ها: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,